Sitemize Hoşgeldiniz sitemizin kuruluş sebebi Eğitim Öğretim Bilgilendirme amaçlıdır Site içerik ve kaynalar Çeşitli Web Sitelerinden Derlenmişolup Teylif Hakları Çerçevesinde Korunuyor Olabilir Şayet bugibi durumlarda lütfen Site Yönetimiyle İrtibata geçiniz Saygılar Hikmet TURNA

900 MHz Wireless Ethernet Radios


Phoenix Contact yeni RAD-ISM-900-EN-tr yüksek girişim ortamlarda bile uzak yerlerden IP tabanlı ağlar, üzerine Ethernet veya seri veri getiren bir sanayi radyo alıcı-verici olduğunu.

RAD-ISM-900-EN-BD frekans yayma spektrumu (FHSS) alıcı-verici atlamalı Motr-9T radyo platform, 1-watt kullanır. Bu lisans gerektirmeyen 902-928 MHz frekans bandında çalışır. Motr-9 telsiz ile kullanıcı 500 kbps over-the-air veri hızlarını yapılandırabilirsiniz. Ayarlanabilir paket boyutları veri hızı ve gecikme en aza indirgemek. Radyo aynı zamanda istenmeyen saldırı önleme ve veri güvenli tutmak seçilebilir 128/192/256-bit AES şifreleme içerir.

Birden çok kablosuz iletişim ve eş zamanlı Ethernet, I / O kontrol izin akarsuları seri ASCII cihaz iletişim - dış kapı veya ek seri kablosuz dönüştürücüler olmadan tek bir radyo, her gelen.

Telsizin basit, IT dostu gömülü yazılım ile, bir web tarayıcısı ile herhangi bir ağ PC cihazları yapılandırabilirsiniz. RAD-ISM-900-EN-BD Sınıf I, Bölüm 2 tehlikeli alanlarda kullanım için
13:31

Yorum Gönder

[blogger]

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget